GuruShots

Kijk eens naar: GuruShots , het is heel leuk en het kost niets!

Bij GuruShots geloven we dat het niet gaat om de uitrusting die je gebruikt, noch de training die je hebt gekregen. Het gaat zelfs niet echt over de onderwerpen die je fotografeert. Het gaat echt om je talent. We hebben GuruShots gebouwd om mensen een plek te geven om dat talent te tonen en te koesteren.

Foto’s maken is een geweldige manier om jezelf te uiten. We wilden dat het leuk en betekenisvol was, dus we hebben het delen van foto’s omgetoverd tot een spannend spel vol met tal van mogelijkheden om het talent van mensen te laten zien.

Feedback is een van de beste manieren om beter te worden. Daarom hebben we GuruShots gebouwd – om mensen massale feedback te geven op hun foto’s en de mogelijkheid om hun foto’s met anderen te vergelijken.

Leave a Reply